F1 er ikke længere skræmmende

Formel 1 er en af verdens mest ekstreme sportsgrene, og kræfterne i sådan en bil burde være nok til at få en almindelig person til at besvime af belastningerne, men sådan er det ikke længere. Bilerne er ikke længere skræmmende.

Englands GP 2015 . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 7/7 2015 klokken 13:07

Det kan godt være bilerne ikke er så svære at styre i nyere tid, men det bliver aldrig nemt at køre en Formel 1-bil. Bare spørg Martin Brundle, der ødelagde en forvinge på en Force India, da han fik en testtur på Silverstone i forbindelse med en optagelse til SKY TV.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Sikkerheden i bilen og afkørselsarealerne er så gode, at elementet 'fare' nærmest er forsvundet. Derfor ønsker flere, at faren vender tilbage. Sebastian Vettel er en af de kørere, der savner de gamle dage.

Til avisen 'Sport Bild' udtalte Sebastian:

"Jeg kan stadig huske, at jeg stod med min far på en af de lange skovlangsider og lyttede til skrigene fra motorerne langt derfra."

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


"Da jeg først kørte en Formel 1-bil (Williams BMW FW27, red.), jeg var - og jeg er nødt til at være ærlig - skræmt."

"Misforstå mig nu ikke - det er stadig svært at køre en Formel 1-bil. Men tidligere var man nødt til at have større n***er."

Det bliver spændende at finde ud af, hvad der kommer ud af de mange møder om F1's fremtid, der skal genskabe noget af den tabte spænding og fare.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Hot or Not Uheldig udtalelse fra Alonso »