Kollegaer mindes Bianchi

Racerkørere fra hele verden mindes Jules Bianchi på de sociale medier.

Opbakning til Jules Bianchi på tilskuerrækkerne . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/7 2015 klokken 18:07

Denne artikel er en opsummering af nogle af alle de reaktioner, der er kommet på de sociale medier ovenpå Jules Bianchis tragiske død fredag aften.
Artiklen her vil indeholde oversættelser af, hvad der bliver skrevet på de sociale medier.

"I dag er en trist dag folkens. Være søde at bede for Jules Bianchis familie." Lewis Hamilton.

"Jeg er utrolig ked af at høre, at Jules Bianchi er gået bort. Jeg tænker på Jules og hans familie." Nico Rosberg.

"I dag har vi mistet et stort talent og en fantastisk person. Ingen ord kan beskrive den følelse, jeg føler lige nu. Vi vil savne dig, Jules." Max Verstappen.

"I går mistede vi den bedste kører og den mest fantastiske person, jeg har mødt. Jeg vil savne dig, min ven." Romain Grosjean.

"Det er en meget trist dag for motorsporten. Den bedste kører, jeg nogensinde har kørt mod har mistet livet efter ni måneders kamp. RIP min ven Jules." Roberto Merhi.

"Meget trist nyhed omkring Jules Bianchis død, vi har mistet en rigtig fighter. Alle mine tanker går til hans familie i denne svære tid." Felipe Nasr.

"Jeg vågnede op til disse triste nyheder. RIP Jules, du vil aldrig blive glemt. Mine tanker går til familien." Valtteri Bottas.

"I nat mistede vi en fantastisk person og en rigtig fighter. RIP Jules, mine tanker er hos hans familie og venner." Jenson Button.

"Jeg vil aldrig glemme dig og de gode tider, vi havde sammen. Jeg vil savne dig, bro." Daniel Ricciardo.

"Tragiske nyheder. RIP mate, du er et godt eksempel på mod og fightervilje for os alle. Du vil altid være med os." Carlos Sainz.

"Triste nyheder. Et stort tab for Jules' familie, venner og for motorsport. RIP min ven, du vil altid være med os." Will Stevens

"RIP Jules." Nico Hülkenberg.

"Tragiske nyheder. Det er så unfair. En af de bedste personer på og uden for banen. RIP min ven #RIPJules." Marcus Ericsson.

"Alle mine tanker går til Jules og hans familie. Jeg vil savne dig min bror. Rip Jules." Felipe Massa.

Udover Formel 1 kørerne ovenfor, så har andre mange andre fra racermiljøet også skrevet om Jules. Her kommer et lille udpluk af de mange kommentarer.

"Hvil i fred Jules. Et stort talent og et stort tab for motorsporten. Mine tanker er med hans familie og venner." Kevin Magnussen.

"R.I.P. Jules. Jeg vil savne dig. Mine tanker er hos familien." Charles Pic.

"Farvel Jules. Det er så trist, at vi har mistet sådan en fantastisk ung mand. Mine tanker er hos familien." Susie Wolff.

"Hvil i fred Jules Bianchi. Den sport, vi elsker, kan være meget modbydelig." Dario Franchitti, Indycar legende.

"Jeg kondolerer til Jules Bianchis familie. Det er en trist slutning på en lovende ung mands liv. Jeg beder for dig, Jules." Mario Andretti, eks Formel 1 verdensmester og amerikansk legende.

Det var en lille perlerække af nogle af de mange smukke kommentarer, der er kommet oven på den tragiske nyhed. Der er dog lige en kommentar mere, og den kommer til at afslutte denne artikel.
Den sidste kommentar er fra Max Chilton, som var holdkammerat med Bianchi, da ulykken skete.

"Ingen ord kan beskrive, hvad hans familie og sporten har mistet. Det eneste, jeg kan sige, er at det var dejligt at kende dig og køre race mod dig." Max Chilton.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« R.I.P Jules Bianchi Chilton dedikere sejr til Bianchi »