• Forside

Red Bull mangler motorkraft

Red Bull teamet, som køber deres motorer hos Renault i år, siger nu, at der mangler hestekræfter og pålidelighed i motorerne. Noget der er blevet arbejdet på op til Malaysia.

Af: (@bmf1.dk) d. 5/4 2007 klokken 12:04

Renault´s Chef ingeniør, Fabrice Lom, som er ansvarlig for samarbejdet mellem Renault´s motorafdeling og kontakten til Red Bull, indrømmer nu, at der stadig skal arbejdes på at forbedre pålideligheden i motoren.

Der var ikke de store problemer for David Coulthard og Mark Webber i Australien, men der manglede lige det sidste, siger Lom. "De kunne ikke køre hele løbet med højeste omdrejninger. Vi havde nogle mindre ting, som begrænsede hastigheden, hvilket var skuffende," siger Lom.

Mark Webber opnåede en 13. plads i det australske GP.

Men alligevel ser han lyst på den kommende tid for samarbejdet mellem Renault og Red Bull. "Samarbejdet er stadig meget nyt, og vores måde at arbejde på, er endnu ikke instinktiv," siger Lom.

Det er Fabrice Lom´s ønske, at de tekniske problemer der har været i Australien, er løst i den fire dag lange test på Sepang-banen, hvor søndagens løb bliver kørt.