• Forside

En lille sød Massa historie

Det er ikke kun på racerbanerne, at den brasilianske Ferrari kører kan være flyvende. Det kan han bogstavelig talt også i virkeligheden. Den lille mand med det store talent har fået sig en flylicens, og den forsøger han at gøre flittigt brug af.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/5 2007 klokken 08:05

Således fløj Felipe fra Ferrari til Geneve, hvor han skulle deltage i en sponsor event for hans personlige sponsor Piaggio Aero, der er en italiensk flyfabrikant.

Derfra fløj han så til Monaco, hvor han onsdag kunne stille op til de billeder af den mørkere lakerede Ferrari, som vi skrev om torsdag morgen.

”Jeg har en pilot licens og jeg flyver Ferrari teamets Avanti II mindst en gang om ugen, hvis min kalender tillader det.”

Felipe fløj selv til Monaco i Ferraris lille Avanti II tomotorersfly.

Det fortalte Felipe til bladet ’Flight Evening News’ da han deltog i European Business Aviation Convention and Exhibition i Geneve.

Avant II er et tomotorers fly bygget af Piaggio Aero. Mange Formel 1 kørere har efterhånden erhvervet en pilot licens. Således går det en del hurtigere, når man vil hjem til familien efter et løb og det er noget sjovere oppe foran end fra passagersædet. Lidt ligesom når man kører tog.