Vettel har fået nykker

Sebastian Vettel hyldes som en af superstjernerne i Formel 1, men det er ikke på samme måde alle kørere opfatter den tyske kører. Således er der kold luft mellem Adrian Sutil, Nico Rosberg og Sebastian Vettel.

Det tyske landshold får støtte af Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/6 2010 klokken 06:06

Sebastian Vettel er ved at udvikle stjernenykker i Formel 1. Det mener flere af hans landsmænd og kolleger fra Formel 1.

For eksempel er der kold luft mellem Sebastian Vettel og Nico Rosberg, efter at Mercedes-køreren havde udtrykt, at sammenstødet med Webber i Tyrkiet var Vettels fejl.

Den kolde luft bekræftes af den schweiziske journalist, Roger Benoit fra avisen ’Blick’, der havde fornøjelsen af at dele fly med de to kørere på vej til Montreal. De ænsede ikke hinanden selv om de sad få rækker fra hinanden.

Sebastian Vettel Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Adrian Sutil var heller ikke specielt imponeret over den tyske Red Bull-stjerne, der efter løbet havde konfronteret Force India-raceren, og spurgt om Adrian overhovedet havde sidespejle på bilen.

”Han burde holde sin mund. Han tror han er en superstjerne.”

Hvad mener du? Ingen er i tvivl om, at Sebastian Vettel er en stjerne i Formel 1, men er han begyndt at udvikle nykker? Giv din mening til kende her på BMF1 eller i vores facebookgruppe.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« LM: Tre danske pokaler KERS tilbage i 2011 »