Jeg er hurtig i den rette bil

En udtalelse der noget overraskende kommer fra HRTs indiske kører, Narain Karthikeyan der altid er blandt de bagerste i feltet og som ofte laver flere fejl end hans nærmeste kollegaer.

Narain Karthikeyan . Copyright HRT F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/10 2012 klokken 12:10

Som optakt til Indians Formel 1 Grand Prix i næste weekend, udtaler Narain Karthikeyan, der af mange anses som værende den farligste kerb på banen, at han mener at han ved flere lejligheder har bevist at han har farten, men at bilen mangler stabilitet.

Karthikeyan er udgået 6 gange i år, bl.a. som følge af tekniske problemer, men han har også kørt en 15. plads hjem til holdet i Monaco, som er helt fantastisk for HRT.

Med det i baghånden og flere udkvalificeringer af holdkammerart Pedro de la Rosa, der er en meget erfaren herre, håber Inderen at han kan lande et bedre sæde i 2013.

Et sæde Narain Karthikeyan kikker meget på, er det ledige sæde hos Sahara Force India, der har mistet Nico Hülkenberg til Sauber efter denne sæson, hvilket har sendt dem i markedet efter en kollega til Paul di Resta.

Karthikeyan tror også selv på muligheden for at komme til det langt stærkere Indiske hold, efter denne sæson.

”Jeg vil helt sikkert være glad for muligheden der, eftersom jeg tydeligt har vist at jeg har farten til at fortjene en plads længere fremme på gridden.”

”Men når det er sagt, så tror jeg desværre at de allerede har lagt deres planer for næste år, hvorfor jeg i første omgang vil holde 100% fokus på at gøre det godt for HRT i de sidste 4 løb,” sluttede inderne.

Narain Karthikeyans sæde hos HRT er kun sikret de næste 4 løb og holdet har endnu ikke meldt ud om de ønsker at beholde ham eller ej, det har de dog gjort om Pedro de la Rosa, som de forventes at forlænge med.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Intet løb i New Jersey i 2013 Magnussen i McLaren med Turvey og Paffett »