Caterham bekræfter andenkører

Caterham er det andet team efter Marussia, der har lavet en decideret storvask. Ude er Heikki Kovalainen og Vitaly Petrov. Ny kører bliver ikke overraskende sponsortunge Giedo van der Garde .

Giedo van der Garde . Copyright Caterham F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/2 2013 klokken 16:02

Han har ventet længe, den hollanske kører Giedo van der Garde, men i dag blev det officielt. Caterham bekræfter ham som ny løbskører i Formel 1 ved siden af sin gamle GP2-rival Charles Pic.

I 2012 havde Giedo 6 fredagstræninger for Caterham og de har været med til at sikre ham det næstsidste sæde i Formel 1. Nu er det kun Force India, der mangler at vælge en andenkører.

Giedo van der Garde
Copyright Caterham F1


Giedo van der Garde siger:

“Jeg er absolut lettet over at kunne bekræfte, at jeg vil køre i 2013 F1 World Championship med Caterham F1 Team. Jeg vil gerne takke Cyril (Abiteboul, red.), Tony Fernandes, McGregor og alle der har arbejdet så hårdt på at få dette til at ske.”

”Jeg ved, at jeg er klar til at tage skridtet op til Formel 1, og alt det hårde arbejde jeg har lavet gennem min karriere, specielt sidste år med holdet, har bragt mig til mit ultimative mål.”

Giedo van der Garde
Copyright Caterham F1


“Igennem 2012 har jeg været i stand til at blive fuldt integreret på hodet, både gennem mine FP1-sessioner jeg kørte på nogle baner, der var nye for mig, og som reservekører, tæt på holdet gennem hele sæsonen. Nu kan jeg fortsætte med at lære på det højeste niveau i motorsport, og vise at jeg er klar til Formel 1.”

”Jeg kan ikke vente med at starte arbejdet.”

Der nævnes ikke noget om kontraktens længde i pressemeddelelsen fra Caterham, så mon ikke vi kan gå ud fra, at den er på et år med mulighed for forlængelse.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De første billeder af VJM06 (opdateret) Flere billeder fra Ferrari præsentationen »