Monacos GP: 2. frie træning. Rosberg hurtigst

Nico Rosberg var hurtigste mand rundt på bybanen i Monaco her til formiddag. Det var han også efter anden træning, dog tæt forfulgt af Hamilton i den anden Mercedes racer. Det ser lovende ud for Mercedes i denne weekend.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/5 2013 klokken 16:05

Monacos Grand Prix er nok det sværeste løb at foretage en overhaling på, hvilket betyder at kvalifikationen er vigtigere her end noget andet sted.

Mercedes har de sidste par løb vist, at deres racer er fantastisk hurtig over en enkelt omgang, men de har haft svært ved at holde fronten, når løbet blev sat i gang.

Træningerne op til Monacos Grand Prix på søndag, er derfor yderst vigtige, og det ved Mercedes om nogen.

Nico Rosberg har nu sat den hurtigste tid i begge træninger og ligner et godt bud på en Pole Position på søndag.

Det betyder også, at hvis det lykkes for Rosberg at sætte sin Mercedes i front igen, uden Alonso eller Massa ved siden af sig, er der en rigtig god chance for, at han vinder.

Men der er andre, der vil gøre ham kunsten efter. Webber har før prøvet at vinde i Monaco, og han vil meget gerne på podiet og kramme prinsen igen, så når vi på lørdag skal afvikle tredje træning, vil det helt sikkert blive med en Mark Webber i storform.

Sebastian Vettel, der fører kampen om 2013-titlen, havde problemer med raceren i den første halvdel af denne anden træning, men kom ud og fik sat en rimelig tid, der dog var langt efter Rosbergs fantastiske tid på 1:14:759, som var den eneste der var under 1:15.

De to Ferrarier var lige efter de to Mercedeser, mens det var Webber der holdt fanen højt for Red Bull og sluttede lige i hælene på Massa, på en 5. plads.

Hvis man ser bort fra Rosbergs fantastiske tid, var de forreste igen meget tæt på hinanden. Under et halvt sekund adskilte 2-6.

Så der er lagt op til maksimal spænding på lørdag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monacos GP: 1. frie træning. Rosberg hurtigst Pirelli truer med at trække sig »