Tysklands GP: 3. frie træning: Vettel hurtigst

Top 3 efter 3. frie træning var den samme som efter gårsdagens 2. frie træning, og dermed var der endnu engang noget at glæde sig over, som tysk fan til Tysklands Grand Prix.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 6/7 2013 klokken 12:07

Pirellis dæk Copyright Pirelli

Efter sidste weekends eksplosive dækfadæse bliver der til Tysklands Grand Prix kørt på Pirellis kevlardæk.

For at blive ved dæk-snakken, så blev langt størstedelen af 3. frie træning kørt på mediumdækkene. Der skulle gå næsten 50 minutter før den bløde dækcompound blev taget i brug.

Pastor Maldonado Copyright Williams F1

Allerede inden dagens træning blev skudt i gang, gik der ild i KERS-systemet på Pastor Maldonados racer. Skaderne på bilen var dog minimale, og Maldonado kunne derfor godt stille til start til weekendens sidste frie træningssession. Ilden blev hurtigt slukket af banens marshals, og ingen kom heldigvis til skade under den mindre ildebrand.

Nico Rosberg foran Lewis Hamilton Copyright Mercedes AMG

På trods af de gode tider, som Mercedes kørte hjem i går, havde Lewis Hamilton åbenbart store problemer med sin racer til dagens træningssession. Eftersigende havde han problemer med alt for meget overstyrring, hvorimod Nico Rosberg klagede over for meget understyrring. Meget kunne derfor godt tyde på, at Mercedes forsøgte sig med nogle anderledes indstillinger af de to biler til weekendens sidste træning.


Med få minutter tilbage af 3. frie træning satte Vettel en fantomtid på 1:29.517 og blev dermed den første i denne weekend til at sætte en tid under 1:30.

Sergio Perez i kamp med Jenson Button Copyright McLaren Media

Ind til videre ser det ikke umiddelbart ud til, at det hæderkronede McLaren-hold har forbedret sig yderligere siden Englands Grand Prix i sidste weekend - eller siden sæsonstart sådan set. Endnu engang fik hverken Button eller Perez kørt sig ind i træningens top 10.

Det gjorde følgende kørere til gengæld: Vette, Rosberg, Webber, Alonso, Massa, Räikkönen, Hamilton, Grosjean, Hülkenberg og Sutil.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tysklands GP: 2. frie træning: Vettel hurtigst Tysklands GP: Kvalifikationen: Hamilton på pole »