Alonso Red Bull rygtet tager til

I weekenden kom der rygter frem om, at Alonso var i dialog med Red Bull omkring det ledige sæde hos Red Bull. Et rygte Christian Horner ikke ville afvise efterfølgende.

Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/7 2013 klokken 09:07

Mens Formel 1 holdene er på tvungen sommerferie, tiltager rygterne om, at Alonso er tæt på at udskifte sin Ferrari med Red Bulls vinderbil og dermed blive holdkammerat med den tredobbelte verdensmester, Sebastian Vettel.

Fernando Alonso har kontrakt med Ferrari i endnu en sæson, en kontrakt Domonicali er sikker på, at spanieren ikke vil bryde.

Alonsos kontrakt skulle, som de fleste andre topkøreres kontrakter, indeholde en mulighed for at bryde den, hvis ikke holdet leverer den vare, køreren er blevet hyret ind til, men om Ferraris nuværende formdyk er nok til at retfærdiggøre brugen af denne passus er noget usikkert.

Alonsos manager, Luis Gracia Abad, havde et møde med Christian Horner i fredags, hvilket begge parter også bekræfter, men Christian Horner vil ikke udtale sig om formålet med mødet.

Alonso og Webber i dialog om Webbers sæde? Copyright Getty Images/Red Bull Racing

”Enhver samtale med os og nogen af kørerne vil altid forblive fortrolige, men vi har selvfølgelig haft besæøg af nogle kørere, der har givet udtryk for deres interesse i det ledige sæde efter Webber, som man kunne forestille sig,” kom det fra Horner, da han blev spurgt ind til Alonso-rygtet.

Horner understreger, at et makkerskab mellem Vettel og Alonso vil være interessant.

”Det vil helt sikkert være en interessant situation, men når dagen er omme, er det vigtigst at se på, hvad der er bedst for holdet,” tilføjede Horner.

”Det er vigtigt for os at finde frem til det helt rigtige par til den kommende sæson, sidste uge var det Kimi Räikkönen, i denne uge er det Fernando Alonso, der spekuleres om.”

”Lige nu er det vigtigt for os at sikre os, at vi holder fokus på opgaven, og ser på hvordan vi får de to hurtigste kørere, der formår at arbejde sammen, og dermed skabe de bedste resultater for holdet, til at blive en del af Red Bull Racing i 2014,” sluttede Horner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 holder sommerferie med et brag Optimisme båret af et enkelt point »