Hamilton: alt er muligt

Endelig udmøntede den senere tids flotte kvalifikationer sig i en sejr til Lewis Hamilton. At det skete under de ekstremt varme forhold i Ungarn, varsler gode tider for Mercedes og Hamilton.

Lewis Hamilton tager første sejr . Copyright Mercedes AMG

Af: Poul Østergaard Jørgensen (poej@bmf1.dk) d. 31/7 2013 klokken 17:07

Hovedpersonen selv oser da også af selvtillid, når han en smule overmodig hævder, at Mercedes med ham bag rattet kan vinde sæsonens resterende 9 løb.

Mercedes fejrer endnu en sejr og Lewis' første for holdet. Copyright Mercedes AMG

Efter sejren i Ungarn ser det ud til, at Mercedes har overvundet deres vanskeligheder med Pirelli-dækkene.

”Sidste år følte jeg ikke, at jeg havde bilen, som kunne vinde ti løb,” udtalte Hamilton til 'The Independent'.

Lewis Hamilton. Copyright Mercedes AMG

”Men i år føler jeg, at jeg har bilen, som kan vinde ti løb. Dækkene spiller en stor rolle i det, men jeg tror virkelig på bilen.”

”Det føles fantastisk, det føles, som om vi er der sammen med Red Bull og Lotus. I Ungarn tror jeg, at vores pace var meget lige.”

Lewis Hamilton Ungarns GP 2013. Copyright Mercedes AMG

”Hvis vi kan forsætte med den fart i kvalifikationerne og få os helt i front, og få dækkene til at virke, som de gjorde, så kan vi tage kampen op med dem.”

”Mercedes’en er anderledes end andre biler, jeg har kørt. Det er en af de bedste. 2008 McLaren-bilen var rigtig god. Men jeg må sige, at Mercedes’en er endnu bedre.”

Lewis Hamilton. Copyright Daimler Benz

Den 28-årige englænder håber at kunne udbygge sejrsrækken fra de nuværende 22, når turen efter ferien går til først Belgien og derefter Italien. Begge baner som Hamilton forventer at være rigtig stærk på.

”Banerne som kommer nu, burde passe rigtig godt til mig. Jeg ser virkelig frem til anden halvdel af sæsonen; det er normalt min favoritdel. Vi har stadig nogle forbedringer, som skal foretages, men det var et stort skridt i Ungarn,” sluttede verdensmesteren fra 2008.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De bedste der ikke kom til Formel 1 Er Ruslands GP ude? »