Red Bull vil være stærkest på gridden

Red Bulls teamchef, Christian Horner, har én mission for næste sæson; at have det stærkeste team på gridden.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 1/8 2013 klokken 11:08

Fernando Alonso er den seneste kører, som har stillet sig i kø til det eftertragtede sæde hos den røde tyr. Et sæde der er blevet brandvarmt, efter at Mark Webber bekendtgjorde, at han ikke længere ønskede at køre for energidrik-giganten.

Foruden Fernando Alonso er også Kimi Raikkonen en stærk bejler, og på listen står også de to Torro Rosso-kørere, Daniel Ricciardo og Jean-Eric Vergne.

Selvom det ville være nærliggende at antage, at enten Ricciardo eller Vergne ville være oplagte til sædet, hvis man kigger på den kendsgerning, at de kører for Red Bulls søsterteam, så udtaler Christian Horner nu til Autosport, at det drejer sig om at finde det stærkeste makkerpar til næste sæson.

"Situationen vi står i, er den, at vi vil have det stærkeste team. Vi har vundet verdensmesterskabet de sidste tre år, og vi vil sikre os, at vi kan være med til at kæmpe om mesterskabet i fremtidige år," udtaler Horner.

I det føromtalte stærkeste makkerpar, skal der ifølge Christian Horner ikke nødvendigvis indgå en juniorkører.

"Der har aldrig været noget pres omkring, at vi skulle tage en juniorkører. Selvfølgelig er de under overvejelse, men det er ikke en forudsætning, at der er en juniorkører næste år."

"Selvfølgelig vil vi gerne sætte de bedste kørere, som vi overhovedet kan, i vores biler, og Mark Webber har efterladt nogle store sko at skulle fylde ud," slutter teamchefen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tost vil beholde Ricciardo Sainz Jr ikke klar til Formel 1 »