Red Bull bekræfter snak om Alonso

Christian Horner har bekræftet, at Alonsos managers besøg hos Red Bull under Ungarns Grand Prix var omkring muligheden for at få ham til Red Bull i 2014.

Pedro de la Rosa og Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/8 2013 klokken 10:08

”Hvorfor skulle vi holde et møde om Carlos Sainz Jr., når han allerede er en del af vores junior program?” kom det fra Horner i et interview, hvor han blev spurgt, om det var Sainz eller Alonso mødet drejede sig om.

Mens Horner ikke har nogen intentioner om et skjule, at det var Alonso de snakkede om, så forholder det sig lidt anderledes med Red Bull’s kørerchef, Dr. Helmut Marko.

”Jeg kan ikke huske, om det var Red Bull eller spansk rødvin, vi snakkede om,” udtalte han til det tyske Sky TV.

Mens det således har været muligt at få lidt ud af Red Bull, har Alonsos manager forholdt sig helt tavs.

En anden herre, der stadig har aktier i Alonso, er Flavio Briatore. Den meget karismatiske tidligere Renault chef, har aldrig været bange for at udtale sig, hvilket han også gør i dette tilfælde.

”Alonso har stadig en kontrakt med Ferrari som han må respektere,” kom det fra Briatore, der tilføjede: ”Han har ikke sagt noget til mig om, at han ønsker at forlade Ferrari.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso kan erstattes Er det her kalenderen for 2014? »