Wow, This guy is special

Martin Whitmarsh ser Kevin Magnussen som noget helt særligt og glæder sig til at se, hvad han kan præstere i den ypperste Formel klasse, når han i 2014 debuterer for McLaren.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/12 2013 klokken 09:12

Der er ingen, der er i tvivl om, at McLaren løber en risiko ved at erstatte Sergio Perez med Kevin Magnussen på pladsen ved siden af Jenson Button i 2014, men det er en kalkuleret risiko, og Whitmarsh tror på, det kommer til at virke.

”Det lykkedes for os at få succes med Lewis Hamilton fra starten af hans Formel 1 karriere, men hvor mange gange i ens karriere kan man gøre det?,” kom det fra McLaren-chefen.

Martin Whitmarsh. Copyright McLaren Media

”En ting jeg vil understrege, noget jeg faktisk tøver med at sige men gør det trods alt, er, at det var nemmere med Lewis, fordi vi kunne teste meget mere med ham, end vi kan nu med Kevin.” (pga. det daværende testreglement. red.)

”Så selvfølgelig er der en risiko, men vi ville ikke gøre det, hvis ikke vi troede, det ville lykkes for os,” tilføjede han.

Whitmarsh udtalte også, at han var meget imponeret over Kevin Magnussens test i sommer og ikke mindst den feedback, han havde givet til holdet efterfølgende.

”Det, der var så imponerende ved hans test var, at han ikke blot var hurtig, men også meget konstant, helt uden at lave en eneste fejl.”

”Efterfølgende deltog jeg i debriefing mødet, hvor han sad sammen med en del ingeniører, hvoraf mindst 20 var med over videokonference.”

”Det var her, det gik op for mig, at han er noget helt specielt!”

”Han var klar og præcis og udstrålede stor selvtillid,” sluttede Whitmarsh.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli er blevet konservative Dæktesten i Bahrain »