Gutierrez og Telmex bliver

Meget tidligt natten til lørdag har Sauber bekræftet tre ting via tre forskellige pressemeddelelser. Esteban Gutierrez forbliver hos Sauber, det samme gør Telmex. Sergey Sirotkin bliver testkører.

Esteban Gutierrez . Copyright Sauber Motorsport

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/12 2013 klokken 07:12

Esteban Gutierrez er blevet bekræftet hos Sauber for 2014-sæsonen. Der angives blandt andet de tekniske ændringer til 2014 som årsag, hvor kendskabet til holdet er en fordel af hensyn til de indkøringsvanskeligheder, der forventes at være med de nye motorer.

Telmex forsætter også som sponsor på det schweiziske hold, hvor de har været hovedsponsor siden Sergio Perezs indstigning i Formel 1.

Sergey Sirotkin. Copyright Sauber Motorsport

Slutteligt er Sergey Sirotkin blevet bekræftet som testkører for 2014 og ikke som tidligere forventet løbskører. Året skal bruges på at forberede ham på en Formel 1-debut, men han er alligevel blevet målt og vejet for uerfaren til en direkte indstigning i kongeklassen.

Sergey siger selv, at han vil fokusere på den ultrakonkurrenceprægede World Series by Renault i 2014 og på at blive klar til en Formel 1-debut og naturligvis på at opnå den superlicens, der giver adgang til Formel 1.

Sauber fan. Copyright Sauber Motorsport

Dermed er der kun ledige pladser hos de to hold bagest på gridden tilbage.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kobayashi comeback? BMF1 ønsker glædelig jul »