BMF1 ønsker glædelig jul

Bil Magasinet Formel 1 vil gerne ønske alle vores læsere en rigtig glædelig jul. Julen er en speciel tid på året for os alle, hvor vi kan nyde et par dage sammen med vores kære og elskede, og med Kevin Magnussens debut i Formel 1 kan vi som F1-fans allerede sige, at vi har fået en stor gave.

Glædelig jul . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/12 2013 klokken 13:12

Julen er her, og om et par timer sætter mange af os til bords sammen med familien. I et par dage vil Formel 1 være tæt på Formel Glemt, og vi vil slappe af i den ofte stressede hverdag. På samme måde vil der heller ikke komme de store nyheder omkring Formel 1.

BMF1 på Monza 2013
Copyright Ewert Foto


BMF1 på Monza 2013
Copyright Ewert Foto


De er allerede kommet, og et par personer har fået deres julegaver tidligt i år. Kevin Magnussen til McLaren, Nico og Sergio til Force India, Sutil til Sauber og for få dage siden fik Esteban Gutierrez bekræftet sit sæde for 2014, imens Sergey Sirotkin blev gjort til test- og reservekører hos Sauber.

Derfor skal du heller ikke forvente, at BMF1 de næste par dage vil blive opdateret, men det er da ikke utænkeligt, at der kommer en nyheder eller to. Det er bare ikke noget vi vil love.

BMF1 på Monza 2013
Copyright Ewert Foto


BMF1 på Monza 2013
Copyright Ewert Foto


Til gengæld har vi en lille gave til de mange Kimi-fans blandt vores læsere. Flere italienske aviser skriver, at det bliver Iceman, der skal debutere næste års Ferrari ved testen på Jerez sidst i januar.

Vi får et helt nyt teknisk reglement, der kan vende op og ned på Formel 1, i hvert fald give et par overraskelser i den første halvdel af sæsonen, og det har de sidste mange måneder båret præg af.

For ikke et eneste af de elleve Formel 1-hold har offentliggjort, hvornår vi får deres nye baby at se. Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst har siddet juleaften og ikke kendt eneste præsentationsdato, så der bliver nok travlt sidst i januar.

BMF1 på Monza 2013
Copyright Ewert Foto


BMF1 på Monza 2013
Copyright Ewert Foto


Holdet bag Bil Magasinet Formel 1 ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, og til jer der skal ud og rejse: Et ræsende godt nytår.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gutierrez og Telmex bliver Ricciardo stadig på slankekur »