Lotus E22 forsinket?

Lotus vil nok ikke bruge ordet forsinket, men den nye Lotus E22 kommer ikke til årets første test i Jerez. Det fortæller Lotus’ tekniske chef Nick Chester. Bilen har været mere end to år undervejs.

Kimi Raikkonen . Copyright Lotus GP

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 6/1 2014 klokken 20:01

Ingen af de 11 hold har indtil videre meldt nogle præsentationsdatoer ud for deres 2014-racere. Et komplekst reglement har en stor del af skylden for dette, og mens vi forventer en del præsentationer sidst i januar inden Jerez-testen, så mangler Lotus i hvet fald.

Den nye E22 har bestået de fleste af de obligatoriske crash tests, et chassis skal bestå, men den mangler stadig den frontale næsecrashtest. Det forventer man dog ikke bliver noget problem.

Lotus siger selv, at deres samarbejdspartnere er imponerede over det, de har set, men naturligvis vil man ikke tale sin bil ned.

Nick Chester udtaler om den manglende Jerez-test:

”Vi kommer til at holde vores biler under dække lidt længere end nogle andre hold. Vi har besluttet, at en deltagelse i Jerez-testen ikke er ideelt for vores bygge- og udviklingsprogram.”

”Vi vil med sandsynlighed fremvise bilen før Bahrain-testene, og i Bahrain skulle vi være i stand til at få bilen igennem dens faser under repræsentative betingelser.”

Det eneste vi ved med sikkerhed er, at bilen kommer til at hedde Lotus E22.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marco bliver reserve hos Lotus Ferrari præsenterer 2014-racer i slutningen af jan »