Awardshow med fart over feltet

Onsdag den 22. januar står i motorsportens tegn, når Copenhagen Event Company inviterer indenfor i Cirkusbygningen til årets mest fartgale awardshow.

Tom Kristensen til Dansk Motorsport Award . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 16/1 2014 klokken 21:01

Vi ved alt for godt hvor lang, kold, mørk og ikke mindst motorsportsforladt vinteren er. Det kan forekomme ufattelig svært, at holde humøret højt i denne tid. Derfor er der nok så meget grund til at finde festtøjet frem og fejre de ildsjæle, som er med til at skabe den danske motorsportsverden.

Igen i år bliver Cirkusbygningen invaderet af racerkørere, racingklubber, managers, motorsportfans og naturligvis repræsentanter fra BMF1, når Dansk Motorsport Award skydes igang. I løbet af aftenen skal der uddeles priser inden for følgende kategorier: Årets Rally-, Speedway-, Banesport-, Motocross-, Karting-, Road Racing-, Bilsports-, og MC-sportskører, Årets Talent, Motorsport Event, Den Alternative Pris og Årets Profil.

På vegne af Rapido Motorsport har undertegnede desuden fået æren af at overrække prisen for Årets Motorsport Event.

Alt i alt er dette en aften, man ikke vil gå glip af, og hvis du er hurtig, kan du stadig nå at sikre dig billetter årets fartgale prisfest.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull præsenterer på Jerez Ecclestone trådt tilbage »