Ecclestone trådt tilbage

Bernie Ecclestone har forladt posten som bestyrelsesformand for Topco, der ejer de kommercielle rettigheder til Formel 1, efter anklagerne om bestikkelse er blevet stadfæstet, og han derfor skal i retten.

Bernie Ecclestone . Copyright F1 Fans

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/1 2014 klokken 09:01

Bernie Ecclestone kan meget vel være en færdig mand i Formel 1, efter at anklagerne om bestikkelse nu for alvor har taget form.

Bestikkelsessagen, der omhandler beskyldninger om bestikkelse i forbindelse med, at Ecclestone sikrede sig de kommercielle rettigheder til Formel 1, er nu rykket ind i næste fase.

Ecclestones involvering i sagen, er nu så dokumenteret, at han skal møde for retten i Tyskland.

”Vi besluttede for længe siden i Topco, at jeg skulle træde tilbage, hvis det endte med, at jeg skule i retten,” udtalte Ecclestone til pressen efter afgørelsen.

”Topco ledelsen bakker fuldt ud op omkring mig, hvilket betyder, at jeg vil være tilbage som formand, så snart dommen er afsagt,” tilføjede briten, der således slet ikke kan se, at han kan blive dømt.

”Jeg ved, at jeg ikke er skyldig, og alle advokaterne (Ecclestones red.”) siger, at denne sag aldrig skulle være kommet for retten, noget jeg også har hørt fra flere tyske advokater,” sluttede Ecclestone.

Hvis det ender med, at Bernie Ecclestone bliver dømt, vil hans tid som Formel 1 chef være ovre.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Awardshow med fart over feltet Ups, Dennis tilbage i front af McLaren »