Ups, Dennis tilbage i front af McLaren

Kevin Magnussen står måske overfor at få ny chef, når Ron Dennis går ind og bliver CEO for McLarens Formel 1 hold. Dog er Whitmarsh fortsat officielt teamchef.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/1 2014 klokken 11:01

Rygterne om, at Ron Dennis skulle være på vej tilbage for at styre McLaren, har svirret længe. Nu er de så blevet bekræftet.

McLaren havde i 2013 deres dårligste sæson i holdets historie, hvilket angiveligt er grunden til, at Ron Dennis igen tager roret for holdet, som han er storaktionær i.

Dennis er blevet udpeget til CEO for holdet, men om han vælger at bruge denne nye magt til at skille sig af med Whitmarsh eller ej, er der endnu ikke kommet noget ud om.

”De øvrige aktionærer har givet mig mandat til at skrive et nyt og spændende kapitel i historien om McLaren, som skal begynde med at forbedre vores on-track og off-track performance,” kom det fra Dennis.

”I løbet af de kommende uger vil jeg foretage en grundig analyse af vores forretning, med henblik på at optimere alt det, jeg kan optimere, samtidig med at jeg vil finde områder, hvor vi kan forbedre vores udnyttelse af vores teknologi, samt foretage yderligere investeringer i den.”

”Til februar vil jeg så komme med en ny strategi for gruppen og implementere strukturelle forandringer i organisationen, hvor dette måtte være nødvendigt.”

”Jeg er utrolig glad for at komme tilbage som Chief Executive Officer og arbejde med mange kollegaer, for at gøre det muligt for os at nå vores mål, der er at vinde i alt, hvad vi foretager os,” sluttede udtalelsen fra Ron Dennis.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ecclestone trådt tilbage Argh, McLaren fejler »