Caterham med friske kørere

Rygterne om, at Kamui Kobayashi var på vej tilbage til Formel 1 for Caterham, viste sig at holde stik. Han er nu bekræftet af holdet, der også siges at have deres anden kører på plads.

Kamui Kobayashi . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/1 2014 klokken 09:01

Efter Kamui Kobayashi var blevet set hos Caterham, var der mange, der var hurtige til at spekulere i, at den hurtige japaner var på vej tilbage til Formel 1 med hans stærke sponsorer i ryggen.

Det er nu officielt bekræftet af Caterham, der ellers længe har sagt, at de gerne ville fortsætte med deres kørere fra 2013.

Det andet sæde ser heller ikke ud til at forblive uændret, da det forlyder, at Marcuss Ericsson skulle have sikret sig sædet, selvom vi endnu ikke har set noget officielt fra Caterham.

Det betyder, at Giedo van der Garde og Charles Pic efter blot en enkelt sæson i Formel 1 står uden et sæde. Det samme gælder for Heikki Kovalainen, der ellers længe har været favorit til det ene sæde, men som ikke har formået at fremskaffe lige så stærke sponsorater som Komayashi og Ericsson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spændende uger vi går ind i Problemer hos os, nej »