Kimi Raikkonen: Titlen er målet

Efter sit skifte fra Lotus til Ferrari sigter Kimi Räikkönen igen højt og melder allerede nu ud, at dette års mål er kørernes mesterskabstitel.

Kimi Räikkönen. . Copyright Ferrari Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 26/1 2014 klokken 17:01

Kimi Räikkönen og Ferrari klinger måske bekendt i manges ører, og Iceman var da også at finde hos den stejlende hingst tilbage i 2007, hvor han vandt sit hidtil eneste verdenmesterskab.

Finnen kørte to år mere hos Ferrari, inden uoverensstemmelser sendte ham ud i kulden og væk fra Formel 1 i to år.

I 2012 tørnede han ud for Lotus og er altså nu tilbage i stalden hos Ferrari med ét erklæret mål: At vinde verdensmesterskabet.

Til planetf1.com udtaler Räikkönen: "Det er dejligt at være tilbage hos Ferrari, hvor jeg vandt mit mesterskab i 2007. Selvfølgelig er målet det samme som dengang, og vi vil gøre, hvad vi kan for at vinde løb og til sidst mesterskabet."

Pga. de nye regelændringer, både hvad angår brændstof og design, tør Räikkönen ikke spå omkring Ferraris chancer, da alt indtil videre er helt lige for alle teams.

"Tiden vil vise, om vi kan bringe titlen tilbage til Ferrari, men der er mange nye ting, specielt de nye regulativer, der kan være afgørende for, om vi kan få tingene, som vi gerne vil have dem."

"Vi er i stand til at vinde, begge to, og til at vinde mesterskabet."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari præsenterer F14T Sauber C33 præsenteret »