Ecclestones afløser fundet?

Bernie Ecclestone er på vej ud af Formel 1 godt hjulpet på vej af bestikkelsessagen, der blev afgjort i sidste måned. Jagten på en afløser er sat ind, men måske er han allerede fundet.

Mark og Bernie Ecclestone . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/3 2014 klokken 10:03

I rigtigt mange år har der været spekulationer fremme om, hvornår Bernie Ecclestone ville slippe sit stramme greb om Formel 1, ikke mindst på grund af englænderens høje alder.

For år tilbage var det Renaultchef Flavio Briatores navn, der konstant dukkede op, når der var en afløser på tale, men efter Chrash Gate skandalen, hvor Briatore blev bortvist fra Formel 1, har der ikke været nogen rigtig hotte navne fremme.

Men nu er der vedvarende rygter fremme om, at jagten på en afløser for alvor er sat ind, og at man inden udgangen af 2014-sæsonen har udpeget en afløser.

Hvem er så kandidater?

Man siger, at tiden læger alle sår, hvilket lader til at være tilfældet omkring Briatore. Det er nemlig netop den italienske levemand, Flavio Briatore, der igen nævnes som det varmeste bud på en afløser.

Bernie Ecclestone og Flavio Briatore

Sidste år ophævede FIA det forbud, Briatore havde mod at vise sig til Formel 1-løb, hvilket øjeblikkeligt fik manden til igen at vise sig i pitten. Det var måske for at gøre det mere spiseligt for sportens fans, at det netop er ham, der står overfor at blive udnævnt til ny over chef for Formel 1.

Om Briatore er bedre for sporten end Ecclestone kan diskuteres.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stabilitet er nøglen Formel 1 til Azerbaijan »