Katastrofen lurer

Sebastian Vettel er alt andet end optimistisk forud for årets første Formel 1 Grand Prix i Australien. ”Hvis vi får bilen i mål, vil det være en succes.”

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/3 2014 klokken 11:03

Den 4-dobbelte verdensmester i Formel 1, Sebastian Vettel, har for en sjælden gangs skyld ikke den store tillid til den bil, han skal konkurrere med i år, hvilket har fået ham til at forudse en katastrofal start på sæsonen for Red Bull.

”Bare det at få bilen i mål, vil være en succes for os. Hvis halvdelen af de andre udgår, kan vi måske få nogle point med hjem,” kom det koldt fra Vettel i et interview med Servus TV.

Udmeldinger fra Helmut Marko understreger alvoren i Red Bulls nuværende form.

”Vi er slet ikke der, hvor vi gerne ville være med udviklingen af bilen. Som det ser ud nu, kommer sæsonstarten 2 måneder for tidligt,” kom det i en sjældent ærlig udtalelse fra Marko.

Lørdag den 1. marts, næstsidste testdag op til sæsonstarten, bød på masser af frustrationer for Red Bull og især Sebastian Vettel, da det ikke lykkedes for ham at køre én eneste omgang, efter problemer med Renaultmotoren.

Sidste tesddag, søndag den 2. marts, var Vettel på banen, men Red Bull-raceren sluttede nede i den kedelige ende af feltet som nummer 9 ud af 11, i en tid der var massive 4,2 sekunder langsommere end Lewis Hamiltons bedste tid.

Hvis ikke Red Bull har skjult, hvad de virkelig kan, ser det ud til at de går en meget svær sæson i møde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tysklands GP i fare Nyt kvalifikationsformat »