Massa rasende

Det der mest af alt lignede en mega fejl fra Felipe Massas side, men som Sergio Perez blev dømt for, har efterfølgende fået den rolige brasilianer op i det røde felt.

Massa mod Perez . Copyright Pirelli

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/6 2014 klokken 10:06

Efter en tur forbi det lokale hospital for at blive tjekket for hjernerystelse, var det en vred Felipe Massa, der kom ud.

Massa langede hårdt ud efter Perez, som han mente bar det fulde ansvar for deres højhastigheds uheld, som nær havde taget Sebastian Vettel med.

”Jeg talte med ham (Perez red.) på banens Medical Center. Jeg fortalte ham, at jeg var så skuffet over ham. Jeg sagde til ham, at han bliver nødt til at lære at se sig bedre for. Jeg ønskede at han skulle prøve at sætte sig selv i mit sted, fordi jeg lige havde oplevet et enormt uheld,” kom det fra Massa.

”Han sagde intet, men vendte sig bare om og gik,” kom det yderligere utroligt skuffet fra brasilianeren.

Perez er efter løbet blevet tildelt en straf på 5 gridpladser for uheldet af banens stewards, der således bakker Massa op i, at det var mexicaneren som forårsagede uheldet, ved at skifte retning mere end en gang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nico vred Kevin frustreret »