Kevin frustreret

Efter søndagens Grand Prix i Canada var Kevin Magnussen noget frustreret. Han mente, han kunne have gjort det bedre, hvis bare han kunne være kommet forbi Vergne.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/6 2014 klokken 11:06

”Inden løbet fortalte jeg mig selv, at jeg ville blive glad, hvis jeg kunne score nogle point. At få begge biler med ind i top 10 var godt for holdet, men vi ved, at der stadig er arbejde, der skal udføres for at få lukket hullet op til de hold, der ligger foran os,” udtalte Kevin Magnussen til McLarens hjemmeside.

”Alle arbejder hårdt, men vi ved også, at vi skal arbejde lidt hårdere. Lige nu er vi inde i en god udvikling, der sker rigtig mange ting hjemme på MTC, hvor hele holdet arbejder på fuld kraft. De udfører et rigtigt godt arbejde,” kom det igen rosende fra Kevin.

”Løbet var noget af en udfordring og frustrerende for mig. Jeg syntes det var hårdt at skulle passe på mine dæk til at begynde med, og da jeg så begyndte at åbne op, skulle jeg kæmpe mod Vergne, som jeg bare ikke havde fart nok til at komme forbi,” kom det fra den lettere frustrerede Magnussen.

”Når alt kommer til alt, så er vi fortsat opmuntrede over resultatet. Vi har nogle positive ting i vores pipeline, men det er fortsat en relativ svær tid, vi går igennem nu.”

”Vi bliver nødt til at være tålmodige, og så tror jeg på, at tingene begynder at gå vores vej,” sluttede Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa rasende Boullier roser Kevin »