Rosberg mentalt ovenpå

Med et forspring på 22 point ned til holdkammeraten Lewis Hamilton er det Nico Rosberg, der kommer til Østrig med overskud. Et overskud, han er klar til at bruge til at vinde flere løb.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/6 2014 klokken 09:06

Hamilton lagde ud med at få tekniske problemer i årets første løb, som Nico Rosberg vandt i overlegen stil og dermed fik 25 point forspring.

Hamilton vandt efterfølgende alle løb, indtil Monaco, hvilket betød, at han fik lukket hullet op til Rosberg og vist, at han er den hurtigste af de to.

Men i Monaco var det igen Rosberg, der sluttede bedst, og tyskeren fulgte op på sejren i Monaco med en andenplads i Canada, et løb hvor Hamilton igen måtte udgå med tekniske problemer.

Det er mit. Copyright Mercedes AMG

Nu er Rosberg så igen ovenpå og fører med 22 point ned til Hamilton, der var tydeligt frustreret over den måde, hvorpå Rosberg vandt i Monaco. Der er derfor meget der tyder på, at Rosberg står stærkest inden weekendens Grand Prix i Østrig.

Det mener han i hvert fald selv.

”Det var virkelig vigtigt for mig at komme i mål med bilen i Montreal, for når man har oplevet at fuldføre med sådan en fejl (på bremserne red.), kommer man ud af det med et psykologisk overskud,” kom det fra Rosberg i et interview op til Canadas Grand Prix.

Hamilton kan dog ikke se, at Nico har en fordel over ham, selvom han er hele 22 point foran.

”Der er lang, lang vej igen. Jeg lukkede hullet tidligere og kan gøre det igen,” kom det fra briten.

”Det kræver endnu 4 sejre at ændre på det, så jeg skal bare fokusere og gøre mit bedste for at få de resultater,” sluttede Hamilton under det officielle pressemøde.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg. Copyright Mercedes AMG

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Caterham bekræfter juniorkører til Silverstonetest Sauber vil væk fra bunden »