Håbefuld Kevin

Kevin Magnussen har op til denne weekends Grand Prix i Østrig fået flere opdateringer til sin McLaren racer. Opdateringer, han har forhåbninger til vil hjælpe ham og holdet til at opnå bedre resultater.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/6 2014 klokken 11:06

Kevin Magnussen er en af de få i Formel 1 feltet, der kommer til Red Bull Ring med relativt godt kendskab til banen, da han kørte to løb på den i Formel Renault 3.5 klassen sidste år. Han sluttede tilmed på podiet begge gange, da han blev nummer 3 i begge afdelinger.

McLaren har meldt ud, at de har en hel del nye komponenter med til Østrig, hvilket Kevin ser frem til.

”Vi skal prøve de nye komponenter, og så må vi se, hvad der sker. Der er aldrig nogen garanti for, at det bliver positivt, men forhåbentligt bliver det det, ellers tager vi dem bare af igen. Det er dog vigtigt, at vi har tiltro til opdateringerne,” kom det fra Kevin.

”Det vil ikke ændre på, at vi er bagefter, så vi bliver fortsat nødt til at holde vores hoveder oppe og blive ved med at arbejde hårdt.”

Magnussen nedspiller dog fordelen ved at han kørte på banen sidste år. ”Når man har kørt et enkelt løb på en bane, glemmer man den hurtigt, men når man har kørt på banen 10 gange, husker man den.”

”Det føles dog godt, at jeg kender den lidt. Jeg kan huske, hvad det var jeg ville have fra min bil, (sidste år red.) og hvor grænserne lå, men det er meget anderledes i en Formel 1 bil.”

Button har trukket sine negative udtalelser om Kevin tilbage, hvilket fik Kevin til at rose Button.

”Jeg er utroligt glad for at have ham (Jenson Button red.) som holdkammerat,” kom det positivt fra Magnussen.

”Jeg lærer meget af ham og er ved at være på niveau med ham, så det er meget positivt, det kan jeg mærke,” sluttede det danske Formel 1 håb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa i åben strid Østrigs GP: 1. frie træning. Rosberg hurtigst »