Hold øje med: Williams

Hold øje med betræder for første gang et nyt stykke asfalt, når Østrig igen lægger faciliteter til et Formel 1 løb. I denne omgang vil der blive kigget på et team, som er på vej tilbage i storform.

Valtteri Bottas . Copyright Williams F1

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 20/6 2014 klokken 16:06

Det var lige ved og næsten der sidst i Canada. Felipe Massa og Williams kunne lugte både sejr og podium ligesom i de gode gamle dage, fristes man vel til at sige. Der var dog lige Maldonado i 2012, men ellers har Williams ikke været et hold, der har formået at køre med blandt de store - det ser der ud til at blive lavet om på nu.

Teamet har for det første et stærkt line-up i form af Massa og Valtteri Bottas. Massa ser ud til at have genfundet glæden og mentaliteten og boltrer sig i et team, hvor han har frie hænder og ikke er underlagt de interne spilleregler.

Imens er Bottas, den finske lapphund, som er kendetegnet af intelligens, ved at køre sig solidt op i den ende hvor det er sjovt, selvom der dog stadig mangler et stykke. Når den finske kører efterhånden samler mere og mere erfaring, så er der ingen tvivl om, at det vil give udslag på placeringerne.

Et F1 løb er uforudsigeligt, og derfor vil jeg heller ikke spå om William's fremtid eller placeringer i weekenden. Vi ved bare at de har farten, formen og fysikken til at kunne være med i kampen og ikke ryge ud i første runde.

Så uanset hvad, så husk at holde øje med de hvidt bemalede Martini inspirerede racere, for de kører stærkt.


/fl

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP: 1. frie træning. Rosberg hurtigst Østrigs GP: 2. frie træning: Hamilton hurtigst »