Cool Icemann i Kina

Det bliver koldt i Kina, men det bekymrer ikke Kimi Räikkönen, der forventer, at Ferrari også sagtens kan udfordre Mercedes under de koldere forhold.

Kimi Raikkonen . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/4 2015 klokken 09:04

Åbningsløbet i Australien var ikke retvisende for Ferraris styrke, hvis du spørger Kimi Räikkönen, der selv måtte udgå fra løbet, efter at han selv havde været med til at forårsage problemer for mekanikeren, der skiftede hans baghjul.

”Vi viste, at vi var hurtige i Australien, og hvis vi havde haft held med at komme op bag ved Mercedes, ville vi også kunne have fulgt dem,” kommer det fra en yderst optimistisk Kimi Räikkönen.

Årets andet løb viste, at Ferrari virkelig har lavet en markant bedre bil til denne sæson, end den de fik fremstillet til sidste sæson, ved at hjælpe Sebastian Vettel frem til hans første sejr med Ferrari og Kimi Räikkönen frem til en yderst respektabel 4. plads, efter endnu et udfordrende løb.

Det har givet Icemann blod på tanden og en tro på, at det kan være ham, der tager den øverste plads på podiet på søndag, når Kinas Formel 1 Grand Prix er overstået.

”Jeg er yderst tilfreds med den nye siddeposition, jeg har fået i bilen, og bilen kører virkelig godt,” kom det sjældent positivt fra den finske tidligere verdensmester.

”Varmen i Malaysia var god for os, men jeg er sikker på, at vi også kan udfordre Mercedes under koldere forhold,” sluttede Iceman koldt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari savner ikke Alonso Susie skuffet »