Officielt: AlphaTauri bekræfter 2022 line-up

Der har på det seneste været lidt tvivl om AlphaTauri ville fortsætte med japanske Yuki Tsunoda, men det har de med dagens pressemeddelelse stoppet spekulationerne om.

AlphaTauri kørerne . Copyright AlphaTaui

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/9 2021 klokken 09:09

AlphaTauri har haft en ret god sæson, til nu, hvor Pierre Gasly som den alt dominerende, har sikret holdet gode point og stor fremgang, mens Yuki Tsunoda i den anden AlphaTauri racer, har været mere udfordret i sin debut sæson.

Men ifølge AlphaTauri chef, Franz Trost, har den unge japaner opfyldt alle holdets forventninger, hvorfor det er naturligt at forlænge med ham.

Omkring Pierre Gasly, har der aldrig rigtigt været tvivl om, at AlphaTauri ville fortsætte med ham, og da Red Bull bekræftede at de ville fortsætte med Sergio Perez, var den sidste tvivl væk.

Det betyder, at AlphaTauri, med de nye biler i 2022, vil have samme kører line-up som i år og dermed gode muligheder for at bedømme deres nye biler, ud fra hvor de har været i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes klagen afventer FIA Officielt: Russell til Mercedes »