Aston Martin indkalder til pressemøde

Aston Martin har her til morgen indkaldt til et on-line pressemøde, som finder sted kl. 12 CET i dag. Indkaldelsen siger intet om, hvad den omhandler, men der er stærke formodninger til hvad det er vi kommer til at hører.

Ungarns Grand Prix 2021 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/9 2024 klokken 11:09

Når Lawrence Stroll går på scenen i Aston Martins hovedsæde, i dag klokke 11 BST, som så er klokken 12 hos os, er der en klar forventning til hvad det er, som er så vigtigt at præsentere på et decideret pressemøde.

De fleste stabsfunktioner, også dem i topledelsen, bliver normalt præsenteret i rene pressemeddelelser, men når der afholdes et pressemøde, uanset om pressen så er tilstede fysisk, er det normalt af stor betydning.

Der har længe været rygter om, at design guru Adrian Newey, vil skifte over til Aston Martin, der med Lawrence Strolls mange milliarder, har økonomien til at få briten over til dem, samtidig med at de har designet, det der kaldes den mest avancerede vindtunnel, hvilket helt sikkert er med til at få Neweys opmærksomhed.

Så snart vi kender indholdet af pressemødet, vil vi bringe nyheden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straf til Leclerc