Button havde problemer med bilen

Eller det tror han da i hvert fald selv.

Jenson Button . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/11 2016 klokken 08:11

Fernando Alonso havde en rigtig god weekend i Brasilien, fordi han formåede både at hente point og at komme videre til Q3. Helt så godt gik det ikke for hans holdkammerat Jenson Button, fordi briten havde en af de weekender, hvor man ikke står og råber hurra bagefter. Verdensmesteren fra 2009 kvalificerede sig som nummer 17, hvilket som bekendt betyder at han røg ud af Q1. Løbet gik da heller ikke meget bedre, fordi her blev han nummer 16 ud af 16 gennemførte, hvilket naturligvis ikke er optimalt nu når Fernando Alonso gjorde det ret godt i den anden McLaren-racer.

Jenson Button og Fernando Alonso.
Copyright McLaren Media


Derfor mener Jenson Button også, at hans bil må have udviklet en fejl hen over weekenden, fordi det giver ikke mening at han var så langt efter Alonso og de andre.

"Vi er nødt til at tage tilbage til fabrikken, for at finde ud af, hvad der er galt med den bil. Den virkede ret godt om fredagen og der var den rigtig dejlig at køre, men om lørdagen virkede den bare ikke og søndag var den helt gal. Det er unormalt for mig at slutte på sidstepladsen når det regner, fordi jeg plejer at klare mig godt i den slags vejr. Derfor må der være noget galt med bilen," lyder det fra Button.

Jenson Button.
Copyright McLaren Media


Set udefra kunne det måske godt lyde som en dårlig undskyldning, at en bil bliver dårligere hen over natten. Det kan dog give god mening fordi banen ændre sig alt efter, hvor meget den bliver brugt osv. så på den måde er det ikke urealistisk at bilen bliver påvirket af det. Flere kørere inklusiv Kevin Magnussen har klaget over den slags opførsel, så det må være et reelt problem.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gutierrez: Vi viste bare vores passion Jeg kunne ikke se en pind »