Ny bemaling til McLaren?

McLaren teamet kan have en ny bemaling med, når teamet ankommer til Barcelona. Det siger kilder tæt på teamet i hvert fald.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 3/5 2015 klokken 12:05

Når Formel 1 feltet lander i Barcelona, kan det være med ny bemaling hos McLaren. Kilder tæt på teamet antyder nemlig, at teamet har besluttet sig for at ændre lidt i deres bemaling, så racerne minder mindre om det, vi så under McLaren – Mercedes tiden.

Tyrkiets GP 2011
Copyright McLaren Media


McLaren – Mercedes farverne, hvis man kan kalde dem det, har nemlig skabt en masse interne diskussioner hos det britiske team, fortæller Ron Dennis.

”Vi har haft nogle diskussioner internt i teamet omkring bilens farver. Nogen har forslået, at den skal være orange, da det var den originale McLaren farve. Dog har vi haft den nuværende sølvfarve i rigtig mange år, så det er lige så meget en McLaren farve som den orange,” siger Dennis.

En orange McLaren.
Copyright Robert E Murphy Jr


Dog tyder noget på, at McLaren altså alligevel har valgt at ændre på bemalingen. Dog siger rygterne, at det ikke er den store ændring. Bilen skulle efter sigende være blevet mere grå og mindre sølv.

James Hunt i sin McLaren M26 under det canadiske Grand Prix på Mosport Park 1977.
Copyright Robert E Murphy Jr


Ron Dennis siger videre, at der nok kommer en hel stor farveændring på et tidspunkt, men han vil ikke sige hvornår. Men mon ikke det først bliver efter denne sæson. Når og hvis den ændring kommer, er vi nok mange, som håber på, at de røde og hvide farver, som kendetegnede McLaren racerne fra midten af 1970erne til midten af 1990erne kommer tilbage.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso: Formel 1 er blevet for langsomt Forhåndsaftale med Bottas? måske, måske ikke »