Ændringer nu!

Når alle parterne omkring Formel 1 skal mødes i den kommende uge og diskutere reglementsændringer, bliver det med en Helmut Marko, der vil have ændringer omgående.

Dr. Helmut Marko og Christian Horner . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/5 2015 klokken 13:05

Formel 1 teamsene, FIA og Bernie Ecclestone mødes i næste uge. Her skal de diskutere, hvilke reglementsændringer, der skal være med til at forbedre Formel 1 de næste to år.

Horner og Marko
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Når det møde finder sted, vil der blive lagt pres på fra Red Bulls Helmut Marko. Marko vil nemlig gerne have, der sker ændringer nu, hvis det stadigvæk skal være attraktivt for Red Bull at deltage i Formel 1.

”Det er vigtigt, at der sker noget nu. Ikke kun for os, men for hele Formel 1. TV- og tilskuertallene falder, og der er næsten ikke nogle sponsorer. Vores chef, Dietrich Mateschitz, har som bekendt været ude at sige, at vi hos Red Bull er nødt til at ændre vores engagement i Formel 1, hvis der ikke sker ændringer,” siger Marko.

Billeder fra Japans GP 2011
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


En af de ting, Marko gerne ser ændret, er beslutningsstrukturen i Formel 1. Som det er nu, er strukturen at både FIA, teamsene og F1 organisationen skal være med til at tage en beslutning. Det mener Helmut Marko ikke er holdbart. Som han siger, kan man ikke altid spørge alle, for så kommer man ingen vegne.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: 3. frie træning. Rosberg igen hurtigs Spaniens GP: Kvalifikationen. Rosberg tager pole »