Audi holder døren åben

Audi er i dag ude og sige, at man holder dørene åbne, og at en indtrædelse i Formel 1 bestemt er en mulighed. I fremtiden.

Tom Kristensens Audi R18 . Copyright Audi Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/5 2015 klokken 19:05

Der har gennem den seneste tid været rygter om, at Audi skulle være på vej ind i Formel 1 ved et samarbejde med Red Bull Racing. Så sent som under det spanske Grand Prix, var Red Bull ude og sige, at deres fremtid i Formel 1 afhænger af et muligt samarbejde med Audi.

Intern Red Bull kamp
Copyright Red Bull Photofiles


I dag er Audi så ude og kommentere på, at de sagtens kan se nogle gode ting ved at træde ind i Formel 1, og at man da ikke skal udelukke, at det sker inden for den nærmeste fremtid.

”Man skal holde forskellige døre åbne her i livet. Vi har allerede en masse succesfulde motorsportsprojekter i gang, men Formel 1 er da bestemt en mulighed for Audi. Måske ikke lige nu, men i fremtiden,” udtaler Rupert Stadler fra Audi.

Audi nr. 2 tidligt søndag morgen
Copyright Jens Hvas


Audi er dog ikke selv herre over situationen. En mulig Formel 1 deltagelse kræver grønt lys fra moderselskabet Volkswagen, og her er man ved at skifte ud på ledelsesgangen. Rygterne siger, at den nye ledelse skulle være positive over for en mulig indtrædelse i Formel 1.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: løbsresume. Sejr til Rosberg Spaniens GP: Hot or not »