Marko: De skal ikke føle sig sikre

På grund af Red Bulls dårlige sæsonstart er Helmut Marko nu ude og sige til Daniel Ricciardo og Daniil Kvyat, at de skal komme i gang, ellers kan de miste deres sæde til de unge Toro Rosso drenge.

Christian Horner og Helmut Marko . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/5 2015 klokken 09:05

Red Bull Racing har ikke fået den bedste start på sæsonen. Teamet har ikke været i nærheden af podiet indtil videre. Man har tværtimod ligget og kæmpet mod Red Bulls lillesøster fra Toro Rosso.

Ricciardo foran Alonso og Button
Copyright Red Bull Photofiles


Det får nu Helmut Marko til at sige, at Red Bulls to kørere Daniel Ricciardo og Daniil Kvyat ikke skal føle sig sikre. De kan nemlig meget vel miste deres job til en af de to unge Toro Rosso drenge.

”Det er åbenbart dem med mindst erfaring, der gør det bedste job lige nu. Max Verstappen og Carlos Sainz er to ekstraordinære kørere. Så hvis ikke snart Daniel og Daniil kommer i gang, kan de miste deres sæder til de to unge,” udtaler Marko.

Max Verstappen og Carlos Sainz
Copyright Getty Images/Toro Rosso


Ricciardo ligger godt nok nummer syv i mesterskabet med 25 points, men Verstappen og Sainz er begge to foran Kvyat i stillingen.

En del af problemerne hos Red Bull er selvfølgelig deres Renault motor, der ikke er holdbar nok. Dog er det ikke hele grunden til den dårlige sæsonstart for Red Bull. Toro Rosso har den samme motor og har de samme uheld, men når det hele kører, så ligger Toro Rosso tit og kører hurtigere end storebror. Bare se på kvalifikationen til det spanske Grand Prix.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ikke nødvendigvis ændring i magtforholdet Catalunya test: Hvem tester »