Susie overvejer fremtiden

Susie Wolff har de sidste par år været en del af Williams’ kørerstab. Hun har haft et par fredagstræninger, nogle få testdage og kørt et par ældre modeller. Susie er nu 32 år og vil nu overveje fremtiden.

Spaniens GP 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/5 2015 klokken 09:05

Alle racerkøreres store drøm er at blive Formel 1-kører. Drømmen kan ændre sig gennem tiden, når virkeligheden slår til, men det starter med Formel 1. Også for Susie Wolff, der har været heldig at blive tilknyttet Williams-kørerstab for år tilbage.

Susie Wolff
Copyright Williams F1 Team


Virkeligheden stod dog lidt klarere for hende, da hun kom til at spille andenviolin, da Valtteri Bottas blev rygskadet i Australien, og i stedet for at gøre hende til officiel reservekører, så hentede man arbejdsløse Adrian Sutil til holdet.

I juli måned får Susie en fredagstræning mere, men så ser det igen ud til, at hun blot kommer til at agere smukt blikfang resten af året. Derfor overvejer Susie nu sin fremtid. Williams har også hentet Alex Lynn til holdet, og han testede i går i Barcelona.

”Jeg er ikke bitter over, hvad der skete. Ja, jeg var skuffet, men det er et hårdt miljø. Jeg var godt klar over, det ville blive en svær kamp, og det er det.”

Susie føler sig meget langt fra et løbssæde i Formel 1, men hun afviser også alle ideer om en plads hos Manor Grand Prix, selvom de nok godt kunne bruge Susies tiltrækningskraft.

”Jeg er ikke en, som lader mig forblænde. Jeg er helt realistisk.”

”Hvis jeg ikke mente, jeg var i stand til at køre race på dette niveau, så ville jeg være den første til at trække mig. Jeg tror 100% på, at en kvinde kan deltage på dette niveau.”

Susie testede også i Barcelona ved årets første Barcelona-vintertest
Copyright Pirelli


”På samme tid har jeg altid sagt, at hvis jeg ikke kan udvikle mig og ikke kan forbedre mig, så vil jeg være den første til at lægge min hjelm på hylden.”

”Jeg vil ikke fortsætte med at arbejde hårdt, hvis jeg ikke ser nogle muligheder.”

Indtil videre er der som sagt en fredagstræning på hjemmebanen Silverstone i juli måned at se frem til for Susie Wolff.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Test dag 2: Palmer på toppen Ricciardo overvejer fremtiden »