Mercedes usikker på Rosbergs motorproblemer

På grund af tekniske vanskeligheder var Mercedes nødsaget til at udskifte motoren på Nico Rosbergs bil til en tidligere motorspecifikation op til lørdagens kvalifikation. Det bekymrer teamet, at man endnu ikke har fundet fejlen.

Malaysia GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 5/9 2015 klokken 19:09

Det er stadig et stort og ubesvaret spørgsmål for Mercedes Motorsports chef, Toto Wolf, hvad der er skyld i, at det var nødvendigt at skifte Nico Rosbergs motor til en tidligere specifikation efter dagens frie træninger.

”Vi ved ganske enkelt ikke, hvor roden til problemerne på Nicos motor ligger,” udtalte Wolf efter kvalifikationen i dag.

”Og hvad angår Lewis’ bil, så er det stadig et stort spørgsmål, hvad der egentlig skete og den potentielle risiko, der er for Lewis.”

Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG


Wolf udelukkede ikke et et muligt motorskifte på Hamiltons bil.

”Hvis vi finder ud af, at det er et alvorligt problem, som kan blive en risiko for Lewis’ løb, så er det noget vi må overveje. Vores bil er virkelig hurtig, så vi vil hellere være på den sikre side.”

Samtidig udtrykte Toto Wolf stor sympati og forståelse for Rosbergs frustration over at måtte gennemføre kvalifikationen med en ældre specifikation.

”Kombinationen af en ældre motor og en bil, som ikke er sat op til disse omstændigheder, betød at Nico sluttede på P4,” indrømmede Mercedes-chefen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP: Kvalifikationen live. Hamilton gør de Gridstraf og klip i kortet til Ericsson »