Suzuka bliver hårdt for Manor

Manor teamet går en svær weekend i møde på Suzuka grundet de tragiske omstændigheder, der fandt sted under sidste års løb.

Jules Bianchi . Copyright Marussia F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 23/9 2015 klokken 09:09

Når det japanske Grand Prix bliver kørt på Suzuka næste weekend, bliver det med blandede følelser hos Manor F1 teamet. Teamet går nemlig ind til løbet med sidste års begivenheder printet ind i hukommelsen.

Will Stevens
Copyright Manor Marussia F1 Team


De begivenheder, der tænkes på, er naturligvis de tragiske omstændigheder, der i sidste ende kom til at koste Jules Bianchi livet. Tabet af Jules Bianchi er et emne, der står teamet meget nært, og derfor er der rigtig mange følelser i spil, når det japanske Grand Prix skal køres.

"Der er ikke noget at skjule, den her weekend vil være meget følelsesladet for os. Mange af dem, der er en del af vores hold, var her også sidste år, og de oplevede den tragiske ulykke på tæt hold. Der går ikke en dag, uden vi tænker på Jules, så det er klart, at følelserne får frit spil, nu hvor vi er der, hvor det hele skete," udtaler Manors teamchef John Booth.

Sochi 2014
Copyright Pirelli


Der er ingen tvivl om, at Manor teamet stadigvæk er ekstremt påvirket af hændelserne med Jules Bianchi sidste år i Japan. Teamet har også bedt pressen om at respektere, hvis teamet gerne vil have lidt ro en gang imellem under løbs weekenden i Japan.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull vil have en god motor Button frygter triple-header »