Alonso vil være verdensmester igen

Men det behøver ikke nødvendigvis at være i Formel 1, udtaler spanieren.

Englands GP 2015 . Copyright McLaren

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 25/9 2015 klokken 13:09

I dag er det d. 25. september 2015, og for ti år siden var denne dato meget glædelig for Fernando Alonso. Dengang vandt han nemlig det første af sine to verdensmesterskaber.

Alonsos VM vindende Renault
Copyright Renault F1


Dette ti års jubilæum for Alonsos første titel får spanieren til at drømme om endnu en gang at kunne kalde sig verdensmester, men han siger samtidig, at det næste verdensmesterskab ikke nødvendigvis skal være være i Formel 1.

"Jeg håber da, jeg på et tidspunkt kan kalde mig verdensmester igen. Det føles som om, der er gået længere tid, siden jeg vandt, end der rent faktisk er. Det føles som om, der er gået 20 år. Jeg vil gerne være verdensmester igen, og kan det ikke blive i Formel 1, er der heldigvis andre kategorier, der gør det muligt. Så jeg har stadigvæk nogle år at løbe på," udtaler Alonso.

Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Med disse udmeldinger får Fernando Alonso endnu en gang sat gang i spekulationerne om Alonso i WEC. Spørgsmålet er vel ikke om, men snare hvornår, Alonso forlader Formel 1 for at køre WEC for Audi, som flere rygter siger. Det bliver nok ikke næste sæson, men når Alonsos kontrakt med McLaren udløber, kan alt ske.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren tror Button stopper Lotus F1 svæver i fortsat uvished »