Wolff: Vi vil have ejere med langsigtede perspektiver

Hvis nye investorer beslutter sig for at købe sig ind i Formel 1, skal de vise langsigtede perspektiver og visioner. Det mener Toto Wolff i hvert fald.

Ungarns GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 7/10 2015 klokken 17:10

Som man kunne læse her på siden i går, så er et salg af CVC gruppens Formel 1 aktier nært forestående. Salget skal dog ikke ske for en hver pris, hvis man spørger Mercedes teamchefen Toto Wolff.

Flag på Abu Dhabi 2014
Copyright Ewert Foto


Toto Wolff mener nemlig, at eventuelle købere skal vise, at de har langsigtede perspektiver og visioner med at købe en andel af Formel 1.

"Bernie Ecclestone er god til at skabe kontroversielle overskrifter, og det er en stor del af Formel 1. Det er derfor han har sagt, at et salg af CVC gruppens aktier er nært forestående. Når det så er sagt, så er Formel 1 ejet af investeringsfirmaer, og det er klart, at disse firmaer vil sælge deres aktier, når de mener, de kan få en god pris for dem. For os teams drejer det sig så bare om, at de nye ejere har visioner og har langsigtede perspektiver med deres køb af Formel 1," udtaler Toto Wolff.

Lewis Hamilton og Bernie Ecclestone
Copyright Mercedes AMG GP


Der skulle være tre mulige købere af de 35,5% af Formel 1 aktierne, der er ejet af CVC gruppen. To af de mulige købere er ukendte, mens den tredje mulige køber skulle være en gruppe investorer fra Qatar.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tidligere sæsonstart presser Haas F1 Villenueve: Grosjean ikke den rigtige for Haas »