Räikkönen forventede kollision med Bottas

”Nogle er bedre til at glemme end andre,” kom det fra Kimi Räikkönen efter endnu en kollision med Valtteri Bottas. Bottas afviser, at der var tale om hævn.

Ruslands GP 2015 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/11 2015 klokken 16:11

Under Ruslands Formel 1 Grand Prix var Kimi Räikkönen lige lovlig optimistisk i sit forsøg på at overhale Bottas, mens Bottas kunne siges at være lige lovlig optimistisk, da han dykkede indenom Räikkönen i Mexico.

Den store forskel ligger dog i, at Räikkönen blev straffet for sit træk, mens Bottas slap for straf Hændelsen i weekendens mexikansen Grand Prix blev nemlig klassificeret som et racing incident.

Kampen mellem de to er næppe slut efter denne weekend, da Bottas er et af de navne, der kædes sammen med Räikkönens sæde, når sidstnævntes kontrakt med Ferrari udløber ved udgangen af 2016.

Kimi tager dog som altid det hele ret roligt. Efter løbet udtalte han; ”Nogle er bedre til at glemme end andre,” med henvisning til, at han var overbevist om, at Bottas bar nag og gjorde det med vilje, hvorfor han forventede, at noget i den retning ville ske, hvis de kom for tæt på hinanden.

”På et tidspunkt bliver jeg nødt til at dreje, og han kunne sagtens have brugt mere af kerben,” tilføjede en lidt bitter Kimi Räikkönen, der så ikke sagde meget mere!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexicos GP, løbsresumé: Rosberg vinder Red Bull tæt på Honda aftale »