Rosberg uden kontrakt efter 2016

Nico Rosberg, der sluttede 2015 sæsonen med at vinde de sidste 3 løb, har ikke en Formel 1 kontrakt på plads efter den kommende sæson og Mercedes står ikke klar med en fornyelse endnu!

Ungarns GP 2015 . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/12 2015 klokken 15:12

Mercedes motorsportschef Toto Wolff, udtaler at han ikke har nogen plan om at tilbyde Nico Rosberg en forlængelse af hans nuværende aftale, der udløber efter 2016 sæsonen, hen over vinteren.

”Vi har behov for at se på tingene og hvordan den nye sæson udformer sig, inden vi eventuelt tilbyder Nico (Rosberg red.) en ny kontrakt”, kom det fra Toto Wolff i et interview med ESPN.

Det er især det manglende samarbejde mellem holdets to kørere, der har fået den markante holdchef til at melde så drastisk ud overfor sidste års nummer 2.

”Vi har behov for at vores kørere kan samarbejde, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at holde os i front, hvilket kræver samarbejde, ikke det modsatte”, sluttede han bestemt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2. generation Schumacher i bedring »