Verstappen: Ferrari-motor op til et sekund hurtigere

Selvom Torro Rosso skal køre med en 2015 Ferrari-motor i 2016, er Max Verstappen overbevist om, at motoren vil være op til et sekund hurtigere end den motor, som Renault vil producere.

Billeder fra Japan 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 12/1 2016 klokken 09:01

2016 byder på en genoptagelse af et gammelt forhold, da Torro Rosso efter to år med Renault-motor har valgt at forlade den franske fabrikant og i stedet satse på, om ikke en lidt ældre model, så i hvert fald en mere pålidelig én af slagsen, nemlig Ferrari.

Torro Rosso vil i 2016 køre med en optimeret udgave af Ferraris motor fra 2015, hvilket ifølge Max Verstappen vil betyde, at teamet kan vinde op til et helt sekund alene på motorkraft.

Til sin egen officielle hjemmeside udtaler Verstappen:

"Det hele ser godt ud indtil videre. Selvfølgelig arbejder man altid på at forbedre bilen, men de første tegn lover godt. Vores STR10 var allerede god i hurtige sving, så jeg er spændt på, hvad den nye model kan give os. Et stort spring fremad mht. motor gør altid ting lidt lettere, og jeg forventer, at vi kan vinde op til et sekund ind på vores konkurrenter, hvilket er meget isoleret set, når man kigger på motorer," slutter hollænderen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Max Verstappen vinder fornem pris Grosjean anbefalede Gutiérrez til Haas »