Rivalisering hjælper Toro Rosso

Rivaliseringen mellem de to unge stjerner Carlos Sainz og Max Verstappen hjælper Toro Rosso med at udvikle sig, Carlos Sainz.

Englands GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/2 2016 klokken 17:02

Toro Rosso teamet har altid været en rugekasse for de store motorsportstalenter som har Red Bull bag sig. Tidligere har teamet udviklet nuværende stjerner som Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo og Daniil Kvyat. I sidste sæson stillede teamet op med de to unge stortalenter Carlos Sainz og Max Verstappen og de to leverede en del solide præstationer i løbet af sæsonen.

Carlos Sainz
Copyright Red Bull Photofiles


Spørger man Carlos Sainz kommer disse solide præstationer og flotte resultater, fordi de to kørere presser hinanden og er rivaler og ikke vil forære den anden part noget som helst.

"Jeg viste vi begge var klar til Formel 1 i sidste sæson, hvilket vi var og vi kæmpede begge rigtig hårdt. Jeg har aldrig haft en teamkammerat, hvor vores data var ens, men sådan er det med Max og jeg vi er stort set lige. Vi lærer meget af hinanden og presser hinanden og det hjælper teamet i sidste ende," siger Sainz.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Photofiles


Så længe de presser hinanden, er det selvfølgelig godt for teamet, at have to kørere der ligger så tæt på hinanden. Dog må man sige at de nok ikke skal give dem teamordre, det så vi jo i sidste sæson at det gider de to kørere ikke finde sig i.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Smedley: Massa så god som nogensinde Carmen giver Marco igen »