Udstilling om Schumachers karriere

I går åbnede en udstilling om den syvdobbelte Formel 1-verdensmester, Michael Schumacher, og dennes utrolige karriere. Udstillingen er blevet til med støtte fra tyskerens familie.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes AMG

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 17/2 2016 klokken 09:02

Deutsche Vermögensberatung, mangeårig sponsor for den syvdobbelte Formel 1-verdensmester, Michael Schumacher, har i samarbejde med tyskerens familie åbnet en udstilling om den nu 47-årige F1-stjernes bemærkelsesværdige karriere.

Udstillingen bærer den temmelig lange titel: ”Michael Schumacher – Rekordweltmeister – 20 Jahre Partnerschaft mit der Deutschen Vermögensberatung” og dækker kørerens tid i Formel 1, der som bekendt indbefattede imponerende syv VM-titler.

Et syn vi gerne så igen: en storsmilende Michael Schumacher. Her under Belgiens GP 2012.
Copyright Mercedes AMG


Udstillingen, hvortil der er gratis adgang, afholdes i den tyske by Marburg an der Lahn i delstaten Hessen, ca. 90 km. nord for Frankfurt am Main, og foruden racere vises desuden flere privatejede effekter, som ikke tidligere har været fremvist til offentligheden.

Schumacher er fortsat sengeliggende i sit hjem i Schweiz, hvor han er under intensiv pleje efter en skiulykke i de franske alper i 2013. Efter et uheldigt møde med en klippesten, kvæstede tyskeren sit hovede så alvorligt, at han først for få måneder siden blev taget ud af et kunstigt anlagt koma. Hans tilstand betegnes stadig som alvorlig.

Man kan læse mere om udstillingen på dens hjemmeside via dette link.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso trak os ned Se tyrens nye farve »