Haryanto bebrejdes ikke af teamchef

To snurreture fra Manor-rookie Rio Haryanto bekymrer ikke teamchef Dave Ryan, der ser det som en naturlig del af oplæringen i motorsportens kongeklasse.

Dave Ryan Manor Racing . Copyright Manor Racing

Af: Poul Østergaard Jørgensen (poej@bmf1.dk) d. 27/2 2016 klokken 16:02

Overgangen fra GP 2 til Formel 1 består ifølge Ryan bl.a. i at prøve grænser af, selvom den ene afkørsel fra indonesiske Haryanto endte i muren, er reaktionen kun et skuldertræk fra teamchefen.

Rio Haryanto
Copyright Manor Racing


”For at være ærlig, så ville jeg være overrasket, hvis ikke han havde et par hændelser,” fortalte han til espn.co.uk. ”Så længe han lærer af det, er det fint. Det har ikke kostet os, lad os nu bare fortsætte og så se hvordan det udvikler sig.”

Vidunderbarnet Pascal Wehrlein i den anden Manor-racer kan i 61-årige Dave Ryans øjne ikke sammenlignes med Haryanto, da tyskeren har erfaring fra Formel 1 og er regerende DTM-mester, hvilket også må siges at være en fantastisk ballast.

Stephen Fitzpatrick, Pascal Wehrlein & Dave Ryan. 10.02.2016. Manor Racing Announce Pascal Wehrlein to drive for 2016. Manor Racing HQ, Banbury, UK
Copyright Manor Racing


”Jeg syntes ikke at det er en fair sammenligning på nuværende tidspunkt,” udtaler den tidligere McLaren-ingeniør Dave Ryan.

”Pascal kommer ind efter at have vundet DTM-titlen. Han har kørt en masse kilometer i en Formel 1-racer. Han har en masse erfaring, og han ved hvad han skal forvente. Det var sikkert overgangen til Manor, som var det store spørgsmål.”

Rio Haryanto
Copyright Manor Racing


”Rio, på den anden side, er den diametrale modsætning. Han tager skridtet op for første gang. Så helt forskellige indgangsvinkler men begge er nogle fantastiske drenge, det er skønt at have dem her, vi nyder det.”

”De har begge en god del racing under bæltet. Pascal, i særdeleshed, har en masse erfaring i alderen taget i betragtning.”
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa: Mercedes er teamet som skal slåes Hvem skal du spille på? »