Merhi udelukker ikke Formel 1-rolle

Den spanske Roberto Merhi fik ikke noget Formel 1-sæde i første omgang, men han vil stadig ikke udelukke, at han kan få en rolle hos et Formel 1-team.

Englands GP 2015 . Copyright manor F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/3 2016 klokken 13:03

I sidste sæson var spanske Roberto Merhi en del af Manor Racing, som den gang hed Manor Marussia F1 Team. Den 24-årige spanier fik 14 løb for det britiske team, hvor en 12-plads i det britiske grand prix var bedste resultat.

Roberto Merhi
Copyright manor F1 Team


Derfor var der mange, som mente, at Merhi var inde i billedet til et sæde hos Manor Racing i denne sæson, men sådan skulle det ikke gå. Merhi vil dog ikke udelukke muligheden for en eventuel rolle som test- og reservekører i Formel 1, hvis han får et godt tilbud.

"Jeg vil ikke udelukke noget. Det er nok nærmest umuligt at blive løbskører i år, med mindre der sker noget vildt. Men derfor kan jeg stadigvæk være i Formel 1 i en anden rolle, hvis der kommer nogle attraktive tilbud," lyder det fra Merhi.

Merhi tilbage i Renault 3.5 dagene.
Copyright Renault Sport


Merhis karriere har ind til videre bragt ham gennem Formel 3, DTM og Formel Renault 3.5-serien inden han blev Formel 1-kører i sidste sæson. Hvad fremtiden bringer for Merhi er der dog ingen der ved. Indtil videre skal han ikke køre noget i denne sæson.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber mister topmand Force India langt fra podiet »