Verstappen bekymret inden Bahrain

Der var god fart på de to Toro Rosso-racere under løbet i Australien, men Max Verstappen er bange for, at det lille team for klø i Bahrain.

Englands GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/3 2016 klokken 16:03

Toro Rosso-teamet var længe den helt store positive overraskelse under sæsonens første Grand Prix i Australien, idet de længe lå som nummer fire og fem. Længere henne i løbet blev det hele dog ødelagt af nogle taktiske fejl, men speed'en havde de stadigvæk.

Carlos Sainz og Max Verstappen.
Copyright Red Bull Media


Derfor kunne man jo tro at man skal regne med teamet, kan gøre det samme i næste weekend, når feltet kommer til Bahrain, men sådan kommer det ikke til at gå mener Max Verstappen. Den unge hollænder er nemlig bekymret for at bilerne med Mercedes-motorer er for hurtige i Bahrain.

"Williams og Force India var ikke så hurtige i løbet i Australien, men det vil de blive med tiden og specielt i Bahrain. Derfor tror jeg at vi får det svært i Bahrain, men vi vil gøre vores bedste og så håber vi bare på at bilen er lige så god igen," lyder det fra Verstappen.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Media


Tiden må vise om Max Verstappen og Toro Rosso har god grund til at være bekymret over de teams som køre med Mercedes-motorer, men en ting er dog sikkert den unge hollænder har noget der skal revancheres oven på den skuffelse han fik med en tiendeplads i sæsonens første Grand Prix.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« God Haas-debut ingen overraskelse Kimi Räikkönen kan genbruge motor »